Національні страви
Інгредієнти:
> печериці – 300 г,
> картопля – 300 г,
> перлова крупа – 30 г,
> цибуля – 1 шт.,
> вода – 1 л,
> олія – 2 ст. ложки,
> ...
Інгредієнти:
Для тіста:
800 г борошна
300 г сироватки (кислого молока, кефіру)
1 яйце
дрібка солі
1 ст. л. цукру
1 ч. л...
Інгредієнти:
5-6 середніх яблук
0,5 склянки меду з горіхами
кориця
цукор
Приготування:
Виріжте серцевину яблука і додайте в отв...
Інгредієнти:
1 ? склянки яблучного сидру або соку
1 стакан йогурту
1 банан
0,5 чайної ложки ванільного екстракту
1 чайна ложка к...
Інгредієнти:
листя лавашу – 3 шт.
молода зелена цибуля – 100 г
свіжий огірок – 100 г
куряче філе – 200 г
кетчуп/майонез – ...
У кожному маленькому грибочку міститься 18 амінокислот, вітамін D, вітаміни групи B, залізо, цинк, калій, марганець, фосфор. Також дуже важл...
Борщ, сало, вареники, галушки і все, чим багата українська кухня, відтепер – у списках найсмачніших світових наїдків. Українські страви потр...
Риба містить велику кількість жирної кислоти Омега 3, вітаміну D, селену і вітаміну B12.
Інгредієнти: філе риби – 900 г, морква – 2 ш...
Інгредієнти:
Тісто: борошно – 1 кг, молоко – 500 мл, сухі дріжджі – 1 пакетик (11 г), яйця – 5 шт., цукор – 220-240 г + 1 ст. л., ве...
Інгредієнти: рослинна олія – 1 ст. л., жовта паста каррі – 2 ч. л., ріпчаста цибуля – 1 шт., терте коріння імбиру – 1 ч. л., варений або кон...