Національні страви
Інгредієнти: буряк – 3 шт, картопля – 3 шт., морква – 3 шт., солоні огірки – 4 шт., квашена капуста – 300 г, заморожений зелений горошок – 4...
Рецепти української галицької кухні 20-30 рр. ХХ ст.
І рецепт:
1. Заварити 50 г. масла в 1/2 л води, всипати 300 г борошна і вимішувати, п...
Сало – це вже давно не просто продукт, а справжня легенда, можна сказати – кулінарний символ України
Інгредієнти: свіже сало – 800 г, телят...
Інгредієнти:
м’ясний фарш – 1 кг, цибуля – 2-3 шт., молоко – 1 стакан, білий хліб – 250 г, сир – 200 г, зелена цибуля, сіль, чорний м...
Інгредієнти:
фарш – 500 г, помідори – 400 г, цибуля – 1 шт., болгарський перець – 2 шт., томатна паста – 1 банка, червона квасол...
Інгредієнти:
квасоля, морква, імбир, томатна паста, топлене масло, бринза, асафетида, карі, сіль і перець.
Приготування
Звичайну б...
Інгредієнти: 4 листа цикорію, 1/2 апельсина (сік), 30 г вершкового масла, 4 тонкі скибочки бекону, 150 г грюйера, сіль, перець. Соус: 30 г б...
Інгредієнти: стейки червоної риби – 300 г, креветки – 200 г, свіжі огірки – 2 шт., яйця – 4 шт., твердий сир – 200 г, зелена цибуля – 1 пучо...
Інгредієнти: варення без великих кісточок – 8-10 ст. л., білки яєць – 2 шт., цукор – за смаком, ванілін – за смаком, молоко – 200 мл, кислув...
Інгредієнти:скумбрія – 1 шт., помідор – 1 шт., цибуля ріпчаста – 0,5 шт., кріп – за смаком, петрушка – за смаком, базилік – за смаком, сіль ...