Мексиканський суп із фаршем
22.01.2016
Мексиканський суп із фаршем

Інгредієнти:
фарш – 500 г, помідори – 400 г, цибуля – 1 шт., болгарський перець – 2 шт., томатна паста – 1 банка, червона квасоля – 1 банка, перець чилі – 1 шт., морква – 2 шт., консервована кукурудза – 1 банка, олія для смаження, сіль і чорний мелений перець за смаком, чіпси, зелень і лимон для подачі.
Приготування:
Помідори, солодкий перець і моркву наріжте маленькими кубиками. Подрібніть цибулю.
Влийте на сковороду трохи олії і розігрійте. Обсмажте фарш і цибулю.
Налийте в каструлю 300 мл води, додайте овочів і томатної пасти, розмішайте і поставте варити до готовності (близько 30 хвилин).
У процесі варіння додайте ще 200 мл води, але не більше. За консистенцією повинен вийти густий суп.
Подавайте, прикрасивши суп чіпсами, зеленню і лимоном.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: