М’ясні ватрушки
22.01.2016
М’ясні ватрушки

Інгредієнти:
м’ясний фарш – 1 кг, цибуля – 2-3 шт., молоко – 1 стакан, білий хліб – 250 г, сир – 200 г, зелена цибуля, сіль, чорний мелений перець за смаком.
Приготування:
У фарш додайте хліб, вимочений в молоці, одну подрібнену цибулину, сіль, перець. Добре відбийте фарш в мисці.
Сформуйте з фаршу невеликі котлетки і викладіть їх на деко, вистелене пекарським папером.
Чайною ложкою в кожній котлеті зробіть заглиблення. Потім в кожну котлетку покладіть дрібно порізану цибулю, що залишилася. Посипте натертим сиром і поставте в розігріту духовку на 30-40 хвилин.
При подачі посипте подрібненою зеленою цибулею.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: