Рагу з цвітною капустою
01.04.2016
Рагу з цвітною капустою

Приготування: Нагріти масло в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Додати порошок каррі і готувати протягом однієї хвилини до появи аромату. Додати нарізану цибулю; смажити до м’якості 6-8 хвилин. Додати імбир і горох нут, перемішати. Потім додати помідори і томатний сік з банки. Додати суцвіття капусти, сіль, перець, лаврове листя і воду. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і накрити кришкою. Готувати 15-20 хвилин до готовності капусти. Зняти з вогню. Додати нарізану зелень, перемішати.
retsepty.online.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: