Рулет із сала «По-українськи»
29.02.2016
Рулет із сала «По-українськи»

Сало – це вже давно не просто продукт, а справжня легенда, можна сказати – кулінарний символ України
Інгредієнти: свіже сало – 800 г, телятина – 100 г, морква – 1 шт., часник – 2 зубці, сіль – 20 г, суміш перців – 5 г, сухий кріп – 5 г, лавровий лист – 2 шт., чорний перець горошком – 5 шт., духмяний перець – 3 шт.
Приготування:
1. Сало помийте, посоліть і приправте сумішшю перців.
2. На одну половинку пласта сала викладіть дрібно нарізане м’ясо, зверху покладіть брусочки моркви. Зверху на моркву викладіть нарізаний часник. Посипте сушеним кропом.
3. Сало акуратно згорніть рулетом, щільно притискаючи. Зв’яжіть рулет ниткою, щоб не розвалювався.
4. Готовий рулет покладіть у харчовий пакет. Помістіть до каструлі, залийте водою. Додайте прянощі. Варіть на слабкому вогні 1,5 години. Потім вийміть, остудіть і видаліть нитки. Подаючи до столу, наріжте сало скибочками.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: