Тушкована квасоля з гострим соусом і бринзою
22.01.2016
Тушкована квасоля з гострим соусом і бринзою

Інгредієнти:
квасоля, морква, імбир, томатна паста, топлене масло, бринза, асафетида, карі, сіль і перець.
Приготування
Звичайну білу квасолю можна приготувати дуже-дуже смачно. Залийте склянку квасолі трьома склянками холодної води на ніч. Злийте воду, промийте квасолю чистою холодною водою, додайте 3 склянки свіжої води і поставте на вогонь. Варіть квасолю на помірному вогні майже до готовності. Квасолинка має досить легко розламуватися, якщо на неї натиснути. Не соліть. На сковорідці розігрійте 2 столових ложки топленого масла, у гаряче масло всипте дрібно порізаний свіжий імбир, дрібку асафетиди, карі, через кілька секунд – натерту на терці моркву і ложку томатної пасти. Кілька хвилин тушкуємо і додаємо відварену квасолю разом з залишками води. Ретельно перемішуємо, солимо, перчимо. Можна додати іще півсклянки гарячої води. Через 15-20 хвилин тушкування під закритою кришкою на маленькому вогні страва готова. Квасоля має бути дуже м’якою, але тримати форму. Подавати гарячою, додавши зверху кілька невеличких шматочків бринзи.
lovingrecipes.wordpress.com
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: