Картопляні діжечки з фаршем
30.09.2016
Картопляні діжечки з фаршем

Інгредієнти:
> картопля – 1 кг,
> фарш м’ясний – 300 г,
> яйця – 2 шт.,
> болгарський перець – 1 шт.,
> цибуля – 1/2 шт.,
> майонез – 100 г,
> олія – 2 ст. ложки,
> зелень, сіль, перець за смаком.
Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 хв.
Приготування:
Цибулю почистити і дрібно нарізати. Болгарський перець нарізати. Додати до фаршу яйце, цибулю, болгарський перець, половину майонезу, сіль, перець і ретельно перемішати.
Картоплю почистити, зрізати «кришечки» і вибрати м’якоть. Нафарширувати картоплини і накрити «кришечками».
Змішати друге яйце, решту майонезу та 1 ст. ложку олії до однорідного стану. Вимочити у цій суміші картоплю й викласти на форму для запікання, змащену рештою олії, «кришечками» догори. Запікати в розігрітій до 200 °С духовці протягом 50-55 хвилин. Страву подавати гарячою, посипавши зеленню. Також за бажанням можна посипати сиром.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: