Хлібний квас
01.09.2015
Хлібний квас

Інгредієнти: Хліб житній – 1 кг, цукор – 200 г., живі дріжджі – 25 г., м’ята – 25 г., ізюм – 50 г., вода – 6 л.
Приготування:
Житній хліб нарізати невеликими шматочками, підсушити в духовці до рум’яного кольору. Сухарі покласти в емальований посуд, залити окропом, накрити кришкою і настоювати протягом 6 годин. Процідити, додати розведені у воді дріжджі, цукор, м’яту і настоювати 5-6 годин. Коли з’явиться густа піна, рідину обережно процідити, розлити по пляшках, попередньо поклавши в них родзинки. Квас добре закупорити і поставити в холодне місце. Через 2-3 дні квас готовий.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: