Каша гречана з грибами
30.07.2015
Каша гречана з грибами

Приготування:
Крупу перебрати, промити. Потім залити водою, засипати гриби, розтерті в порошок, і поставити на сильний вогонь, закривши кришкою. Коли вода закипить, вогонь зменшити наполовину і продовжувати варити близько 10 хвилин до загустіння, потім знову зменшити вогонь до слабкого і варити ще 5-7 хвилин до повного випаровування води. Зняти з вогню, накрити каструлю рушником на 15 хвилин.
Поки каша вариться, нарізати цибулю дрібними кубиками й обсмажити на олії. У готову кашу всипати цибулю, посолити за смаком і добре перемішати.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: