Сирники з кукурудзяним борошном і варенням
30.06.2015
Сирники з кукурудзяним борошном і варенням

Сир сухий 300г.
Борошно
кукурудзяне
грубого помелу
3 столові ложки
Цукор
коричневий 1
столова ложка
Кориця мелена
? чайної ложки
Яйце куряче
1 штука
Цедра лимонна
1 столова ложка
Екстракт
мигдалю
1 чайна ложка
Калинове варення за смаком
Приготування:
1. Сир викласти в глибоку миску, розбити яйце і додати до сиру. Всипати цукор і розтерти сир з цукром і яйцем за допомогою лопатки або столової ложки в однорідну пасту.
2. Додати в масу цедру лимона, знову ретельно розтерти з сиром. Влити чайну ложку мигдалевого екстракту і все перемішати.
3. Додати мелену корицю і дві столові ложки кукурудзяного борошна грубого помелу. Ретельно перемішати масу - тісто має вийти досить щільним і не липким.
4. Сформувати з тіста акуратні круглі сирники. У тарілку або миску насипати трохи кукурудзяного борошна і обваляти в ній кожен сирник. Надлишки борошна струсити назад в миску.
5. На широкій сковороді розігріти олію і обсмажити на ньому сирники з обох боків до появи рум’яної скоринки. Перекласти готові сирники на блюдо.
6. На сервіровочні тарілки викласти по чотири-п’ять столових ложок брусничного варення, протерши його через дрібне сито, щоб вийшов густий однорідний ягідний сироп.
7. Зверху на протерте брусничне варення викласти сирники - по дві-три штуки на порцію в залежності від їх розміру.
8. Прикрасити кожну порцію листочками свіжої м’яти і негайно подавати на стіл, поки сирники ще теплі.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: