Куряче філе з кунжутним соусом
01.12.2016
Куряче філе з кунжутним соусом

Інгредієнти:
> куряче філе: 2 шт.,
> грейпфрут: 1 шт.,
> кунжут: 4 ст. ложки,
> зелена цибуля: півпучка,
> корінь імбиру: 1 невеликий шматочок,
> вода: 2 ст. ложки,
> лимонний сік: 1 ст. ложка,
> кунжутна олія: 1 ст. ложка,
> цукрова пудра: 1 ч. ложка,
> соєвий соус: 1 ч. ложка,
> сіль, чорний мелений перець за смаком.
Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 75 хв.
Приготування:
Шматочок кореня імбиру (довжиною приблизно 2-2,5 см) почистити, помити та подрібнити. Зелену цибулю помити та дрібно нарізати.
Куряче філе помити, натерти сіллю та перцем, посипати подрібненими цибулею та імбиром, і готувати на парі до готовності.
Щоб приготувати соус, треба 3 ст. ложки кунжуту змолоти в кавомолці чи розтовкти в ступці. Змішати лимонний сік, соєвий соус і воду. Додати цукрову пудру та ретельно перемішати. Постійно помішуючи, всипати кунжут та влити кунжутну олію.
Грейпфрут почистити від шкірки та від білих плівок і порізати дольками. Готове куряче філе порізати шматочками середнього розміру. На тарілку викласти по черзі куряче філе з дольками грейпфрута, полити кунжутним соусом та посипати рештою кунжуту. Посолити та поперчити за смаком.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: