Курячий заколот
01.10.2015
Курячий заколот

Невелика курка — 1 шт. (близько 1 кг), вода — 1,5 л, морква — 1 шт., ріпчаста цибуля — 1 шт., корінь петрушки —
20 г, свіжі білі гриби — 100 г, желатин — 20 г, лавровий лист — 2–3 шт., сіль і перець — за смаком
Приготування:
Курку промити, розрізати на шматки, залити холодною водою і варити 3–4 години (якщо курка домашня — 2 години). За годину до закінчення варіння додати цибулю, моркву, петрушку, лавровий лист, перець і сіль. Зварену курку вийняти з бульйону, відокремити м’ясо від кісточок і нарізати його невеликими шматочками. Свіжі білі гриби відварити в окремій каструлі, дрібно порізати і покласти в курячий бульйон. Замість свіжих білих грибів можна використовувати заморожені або мариновані (в останньому випадку перед приготуванням страви їх потрібно вимочити, а не зварити). Желатин замочити в половині склянки курячого бульйону для набухання, потім влити в каструлю і довести до кипіння, але не кип’ятити. Процідити. Куряче м’ясо розкласти в глибокі тарілки, поперчити і залити бульйоном з желатином. Поставити в холодильник на 3 години для застигання.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: