Вареники з салом
29.04.2015
Вареники з салом

Приготування:
Додайте в борошно 3 яйця, масло, ? чайної ложки солі і теплу воду. Замісить тісто, додавши ще трохи води, якщо залишається мука. Дайте тісту піднятися 30 хвилин.
Наріжте шпик дрібними кубиками і обсмажте його. Потім додайте подрібнену листя петрушки. Переберіть і промийте листя шпинату, а потім зваріть їх. Розмочите у воді і розімніть хліб. Посмажте нарізану кубиками цибулю. Зварений шпинат, хліб і копчене м’ясо пропустіть через м’ясорубку. Потім змішайте фарш з подрібненими шматочками сирого м’яса, 3 яйцями, смаженою цибулею, сіллю і перцем. Одне яйце можете залишити для змащування тіста, або взагалі не використовуйте його.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: