Рибні рулетики
01.10.2015
Рибні рулетики

Філе риби — 900 г, морква — 2 шт., часник — 2 зубчики, рослинна олія — 2 ст. л. цукор — 1 ч. л., зелень кропу, петрушки, базиліка — 6 ст. л., чорний перець — 6 горошин, чорний мелений перець, сіль.
Приготування:
Для початку начинка. Усю дрібно січену зелень змішуємо з рубаним часником. Додаємо солі та перцю (за смаком), олію та все ретельно перемішуємо. Рибне філе змащуємо готовою начинкою і згортаємо рулетиками. Беремо глибокий термостійкий посуд для мікрохвильової печі і на дно укладаємо нарізану кружечками моркву. Зверху викладаємо наші рулетики, підливаємо трохи води, кидаємо перець горошком і підсолюємо. Готуємо біля 10 хвилин при максимальній потужності. Охолоджувати необхідно в самій мікрохвильовій печі. Подавати на стіл найкраще з морквою, лимоном і зеленню.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: