Фруктові сніжки
01.12.2015
Фруктові сніжки

Приготування:
Для того, щоб яйця добре збилися, попередньо потримайте їх у морозильній камері 10 хвилин. Потім акуратно відокремте білки від жовтків. Викладіть білки в глибоку миску, збийте до щільного стану, додайте 8-10 столових ложок варення і продовжуйте збивати. Можна додати трохи цукру. Молоко вилийте в широку каструлю і змішайте з ванільним цукром або ваніліном. Доведіть його до кипіння і зменште вогонь до мінімуму. За допомогою двох столових ложок (або ложки для морозива), змочених у холодній воді, зробіть з білкової піни кульки і опустіть їх у ледь кипляче молоко. Через 15 секунд переверніть і тримайте в молоці ще 10 секунд. Вийміть сніжки з молока і перекладіть в сито, щоб молоко стекло. Робіть все швидко і намагайтеся не допускати склеювання сніжків! Викладіть сніжки на тарілку і подавайте з кислуватим соусом.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: