Оселедець по-київськи
30.06.2015
Оселедець по-київськи

оселедець - 2 шт.
масло вершкове - 200 г
сир голландський - 100 г
хліб білий - 200 г
молоко - 1 стакан
гірчиця - 1 ч.л.
перець молотий чорний - за смаком
Приготування:
Філе оселедця пропустити через м’ясорубку разом з розмоченим в молоці і віджатим білим хлібом. Отриману масу протерти через сито, додати розтерті до густоти сметани вершкове масло, заправити тертим голландським сиром, гірчицею, перцем, все добре перемішати, вкласти до оселедниці у вигляді оселедця, приклавши голову і хвіст, і прикрасити зеленню петрушки.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: