Козинаки
30.09.2016
Козинаки

Інгредієнти:
> горіхи волоські: 100 г,
> арахіс: 100 г,
> мед бджолиний: 250 г,
> цукор: 50 г.
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування:
30 хв.
Приготування:
Подрібнити горіхи. У каструлі змішати мед з цукром. Поставити на плиту, кип’ятити 15 хвилин. Всипати в медовий сироп подрібнені горішки та перемішати. Вилити суміш в емальований посуд та розрівняти. Через 10 хвилин нарізати на порційні шматки та поставити в холодильник на 10 хвилин.
Щоб дістати козинаки, потрібно посуд з ними покласти в миску з гарячою водою на кілька хвилин.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: