Куліш пшоняний
01.10.2015
Куліш пшоняний

Пшоно — 1 склянка,
Сало-шпик — 200 г,
Картопля — 3–4 шт.,
Морква — 1 шт.,
Ріпчаста цибуля — 1–2 шт.,
Розтерте сало з часником — 2–3 ст. л.,
Петрушка — за смаком, сіль,
Чорний перець — за смаком
Приготування:
Пшоно кілька разів промити гарячою водою, покласти в підсолений окріп, додати картоплю, зрізану з сала шкірку, готувати після закипання 20 хвилин на малому вогні під кришкою. Тим часом сало нарізати кубиками, витопити жир на середньому вогні, додати дрібно нарізану цибулю, натерту моркву (або нарізану соломкою), обсмажувати, поки цибуля не стане м’якою, додати до пшона, готувати ще 15–20 хвилин на малому вогні. Покласти дрібно накришену зелень, товчене в ступці сало з часником, посолити, поперчити, дати постояти під кришкою 10–15 хвилин. Куліш можна подавати до столу.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: