Скумбрія запечена у фользі
01.12.2015
Скумбрія запечена у фользі

Приготування:
Скумбрію необхідно ретельно вимити в холодній проточній воді. Якщо ви придбали не патрану скумбрію, її необхідно випатрати. Промиваємо її в холодній воді, особливо ретельно прополіскуємо скумбрію зсередини. Обсушуємо її паперовим рушником.
Тепер нарізаємо цибулю і помідори кружечками середньої товщини. Рибину також нарізаємо на 5 шматочків однакової товщини і перекладаємо всі шматочки на фольгу, «реконструюючи» рибу. Вставляємо між шматочками скумбрії петрушку, кріп, базилік, кружечки помідора і цибулі. Комбінувати вставки можна за смаком (просто кружальце цибулі та кружальце помідора, або два кружальця помідора з цибулею між ними тощо). З усіх сторін обсипаємо скумбрію приправами, перчимо і солимо.
Щільно загортаємо рибу в лист фольги, в 2 рази більший за розміри рибини, і кладемо на деко або решітку. Запікається скумбрія у фользі при температурі 180-200 градусів приблизно 30-40 хвилин.
Готову скумбрію дістаємо з фольги і обережно викладаємо на блюдо. Подаємо з овочами та картоплею.
cookery.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: