Огірочник
28.05.2015
Огірочник
• Яловичі кісточки — 500 г
• Картопля — 300 г (4 шт.)
• Морква — 100 г (2 шт.)
• Ріпчаста цибуля — 100 г (2 шт.)
• Корінь петрушки — 50 г (1 шт.)
• Жир — 100 г
• Солоні огірки — 150 г
• Борошно — 50 г
• Розсіл — 300 г
• Сметана — 200 г
• Зелень петрушки — 50 г
Приготування:
З кісточок зварити бульйон. Процідити і покласти в нього нарізану картоплю, підсмажені на жиру моркву, цибулю і петрушку. Під кінець додати нарізані солоні огірки, заправити пасерованим борошном і розсолом із солоних огірків, довести страву до готовності.
У тарілку з огірочником додати сметану і посипати зеленню петрушки.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: