Деруни «українські»
30.06.2015
Деруни «українські»

Цибуля ріпчаста - 1 шт
Яйце - 2 шт
Сир - 300 г
Картопля - 1 кг
спеції
Олія (для смаження)
Приготування:
Чистимо картоплю і подрібнюємо, можна блендером, можна на дрібній тертці, цибулю - туди ж. І викладаємо на марлю, щоб стік зайвий сік (стекти повинно близько 1 склянки рідини).
Викладаємо картопляну масу в миску і додаємо сир, яйця, сіль і спеції (перець чорний, майоран і мелений корінь селери).
Все перемішуємо, виходить така кашка.
Викладаємо на добре розігріту сковорідку і смажимо до золотого кольору.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: