Розсольник з тельбухами
30.07.2015
Розсольник з тельбухами

Приготування:
Обсмажити з маслом нарізані та заздалегідь відварені шлунки, додати сердечка, влити бульйон, готувати на малому вогні 1 годину. Тим часом очистити огірки від шкірки, нарізати дрібними кубиками. Шкірку залити склянкою води, прокип’ятити 15 хвилин, процідити.
Обсмажити з маслом на середньому вогні дрібно нарізану цибулю, моркву та ріпу, всипати і обсмажити борошно, влити пару ополоників бульйону, проварити хвилин 10. Додати засмажку в каструлю, всипати подрібнену пшеницю, довести до кипіння, додати печінку, дрібно порізані огірки, відварене м’ясо, влити огірковий відвар, розсіл, прогріти. Поперчити в тарілках, подавати зі сметаною.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: