Гарбуз з перловкою, грибами та шпинатом
31.10.2016
Гарбуз з перловкою, грибами та шпинатом

Інгредієнти:
> гарбуз: 1 шт.,
> крупа перлова: 150 г,
> гриби: 300 г,
> цибуля: 1 шт.,
> шпинат: 1 пучок,
> кукурудза консервована: 100 г,
> сіль, перець за смаком.
Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 80 хв.
Приготування:
1. Перлову крупу замочити в холодній воді не менше ніж на 1 годину.
2. Гарбуз промити, обсушити, вирізати серцевину разом з насінням, залишивши стінки завтовшки приблизно 1 см. Змастити гарбуз всередині олією.
3. Гриби посмажити з цибулею до золотистого кольору, посолити, поперчити. Шпинат порізати та обсмажити на олії протягом 1 хв.
4. Змішати перлову крупу і гриби, додати шпинат, кукурудзу, сіль і перець, перемішати.
5. Заповнити начинкою гарбуз, але не до самого верху. Додати біля 0,5 склянки води. Накрити фольгою.
6. Поставити в заздалегідь розігріту до 180 °С духовку на 1 годину.
patelnya.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: