Кисіль з ревеню
29.04.2015
Кисіль з ревеню

черенки ревеня - 200 г.,
цукор - 3 ст.л.,
кориця- 0,4 г.,
крохмаль - 1 ? ст.л.,
вода - 2л.
Приготування:
Черешки ревеню промивають, нарізають великими шматками, заливають окропом, варять до готовності і протирають через сито. У протерту масу додають цукор, корицю, вливають розведений холодною водою картопляний крохмаль, розмішують, дають добре прокипіти і охолоджують. Щоб уникнути утворення плівки зверху кисіль посипають цукром.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: