Печеня по-житомирськи
30.10.2015
Печеня по-житомирськи

Приготування:
М’ясо нарізати невеликими шматками, посолити, злегка обсмажити і тушкувати до напівготовності з томатом-пюре. Картоплю і моркву почистити, нарізати кубиками, злегка обсмажити на вершковому маслі, змішати з нарізаною цибулею і заправити сіллю та перцем. Підготовлені овочі та свинину укласти в каструлю шарами, починаючи і закінчуючи шаром овочів. Гриби відварити в одній склянці води, дрібно нарізати, ще поварити, уваривши бульйон наполовину, а потім залити ним підготовлену свинину з овочами, додати лавровий лист, ще трохи посолити і тушкувати до готовності.
Перед подачею посипати подрібненим часником, дати постояти 2-4 хвилини із закритою кришкою, потім подавати.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: