Салат “Великодній”
27.03.2015
Салат “Великодній”

Приготування: Варені яйця, помідори та ковбасу ріжемо доволі крупними шматками, викладаємо у салатницю вперемішку з листям салату. Салат рвемо руками, щоб не зім’яти ножем. По ходу процесу або ж у самому кінці – трохи приправте це все діло майонезом. Можна ще трохи присолити.
Якщо робите салат на тарілці, то дуже гарно, якщо тарілку спершу викласти листками зеленого салату, а вже на нього решту продуктів. Зверху – легку майонезну сіточку.
Замість домашньої ковбаси можна використати запечену полядвицю або шинку, або магазинну ковбасу. Співвідношення продуктів має бути таким, щоб радувало око. Смачного!
easy-cooking.com.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: