Салат із куркою та рисом
30.10.2015
Салат із куркою та рисом

Куряче філе – 250 г, відварний рис – 0,5 склянки, консервований горошок – 0,5 склянки, варені яйця – 3 шт., свіжі огірки – 1-2 шт., невелика червона цибулина – 0,5 шт., майонез – 100 г, сметана – 50 г, рослинна олія для смаження, сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
Куряче філе промити, злегка відбити, натерти сіллю і перцем, обсмажити на олії до золотистої скоринки, потім довести до готовності в нагрітій до 180°С у духовці. Остудити, нарізати тонкими скибочками. Огірки, яйця і цибулю нарізати дрібними кубиками, змішати з горошком. За смаком посолити і поперчити, заправити майонезом, змішаним зі сметаною. Салат викласти гіркою, зверху покласти скибочки курки, прикрасити зеленню, часточками варених яєць.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: