Язик по-житомирськи
29.04.2015
Язик по-житомирськи

язик - 1шт., помідори - 3шт., гриби - 400г., цибуля ріпчаста - 2шт., сир м’який - 80г., сметана, сіль, рослинне масло.
Приготування:
Відваріть язик і очистіть його від плівки. Обсмажте на олії гриби (наприклад, шампіньйони) і цибулю. Наріжте скибочками язик. Наріжте кружечками помідори. Вкладіть язик і цибулю в форму, чергуючи шари. Зверху викладіть гриби і цибулю. Останнім шаром викладіть тертий сир.
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20 хвилин.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: