Ябчанка
28.05.2015
Ябчанка
• Яблука — 500 г
• Яєчні білки — 3 шт.
• Цукор — ? склянки
Приготування:
Промиті яблука печуть у духовці до повної готовності, протирають через сито, кладуть у каструлю, додають цукор і сирі білки, ставлять на лід і збивають до утворення густої маси. Після цього ябчанку викладають у форми і ставлять в холодильник для охолодження.
ukraine.ui.ua
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: