Вінегрет з квашеною капустою
01.04.2016
Вінегрет з квашеною капустою

Приготування: У форму для запікання засипати крупну сіль шаром у два сантиметри. Добре вимитий і обсушений буряк щільно загорнути у фольгу і проштрикнути по всій поверхні ножем. Покласти в розігріту до 200 градусів духовку на дві?години.?Відварити до готовності картоплю, моркву, зелений горошок. Горошок потрібно варити не більше трьох хвилин. Добре віджати квашену капусту і дрібно нарізати. Нарізати картоплю, моркву, буряк і огірки кубиками, а цибулю –?максимально?дрібно. Акуратно і ретельно перемішати.?Посолити, додати трохи свіжомеленого чорного перцю і заправити оливковою (або рослинною) олією за смаком.
related_news:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти:
> буряк – 500 г.
> гриби білі сушені – 200 г.
> цибуля ріпчаста – 1 шт.
> часник – 4 зуб.
> кунжутна олія.
Рівен...
comments:
no_commentsadd_comment: