Салат «Ельза»
29.02.2016
Салат «Ельза»

Інгредієнти: шинка – 200 г, огірки свіжі – 3 шт., маслини – 0,5 баночки, яйця – 4 шт., мариновані печериці – 100 г, цибуля зелена – 50 г, майонез.
Приготування:
Шинку ріжемо кубиками. Чудово підійде буженина або копчене м’ясо, варена свинина – теж варіант, але краще копчена.
Огірок чистимо і ріжемо кубиками.
Печериці ріжемо соломкою.
Яйця відварюємо густо, ріжемо кубиками. Цибулю ріжемо тоненько.
Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом.
kulinarochka.com.ua
related_news:
21.09.2019
В спорткомплексе Международного гуманитарного университета состоялся Всеукраинский турнир по художественной гимнастике и спортивным танц...
20.02.2018
Александр Абраменко завоевал для Украины первую медаль. Спортсмен завоевал золото во фристайле во время Олимпиады 2018.
Украинец пол...
01.02.2018
Спортивный арбитражный суд в Лозанне (CAS) вынес оправдательный вердикт по делу о пожизненном отстранении 28 российских спортсменов от Ол...
comments:
no_commentsadd_comment: