Вареники звичайні по-українські
31.05.2016
Вареники звичайні по-українські

Вареники – слов’янська страва, найбільш поширена в українській кухні у вигляді відварених виробів з прісного тіста з начинкою з рубленого м’яса, овочів, грибів, фруктів, сиру і ягід.
Інгредієнти: борошно – 640 г, вода – 270 г, яйця – 2-3 шт., цукор – 25 г, сіль – 12 г.
Приготування:
Борошно просівають, насипають гіркою, роблять воронку, в поглиблення додають усі необхідні продукти і густо замішують, кладуть у каструлю, накривають кришкою й дають постояти 20-30 хвилин. Потім ріжуть на дрібні шматки, розгортають у джгут завтовшки близько 2 см, ріжуть упоперек на шматочки і кожен розкачують у кружок. На одну половинку кружка кладуть фарш, закривають другою половинкою, краї притискають, а кути вареника?з’єднують. Значно кращим виходить тісто для вареників з додаванням масла. Інгредієнти ті ж, тільки додають ще 40 г вершкового масла.
ukraine.ui.ua
related_news:
14.04.2021
Ми всі живемо і працюємо в епоху постійних змін, коли доводиться швидко знаходити рішення і постійно вчитися чомусь новому. Під час панд...
31.10.2017
Восени, разом зі зниженням температури, скороченням світлового дня та збільшенням кількості опадів, більшість людей починає відчувати заг...
02.10.2017
Скласти грамотний і збалансований раціон – завдання не з легких. Багато господинь беруться за вивчення статей в популярних онлайн-журнала...
comments:
no_commentsadd_comment: