Пшоняна каша із запеченою грушею
01.12.2016
Пшоняна каша із запеченою грушею

Інгредієнти:
> пшоняна крупа за смаком,
> груша: 1 шт.,
> вершкове масло: 20 г,
> молоко: 1 склянка,
> цукор, кориця і лимонний сік за смаком,
> рідкий мед за смаком,
> гранола (домашні мюслі) для посипання.
Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Приготування:
Попередньо відварену пшоняну крупу прогрійте в молоці з додаванням солі і цукру, в кінці додайте вершкове масло.
Поріжте грушу скибочками, посипте цукром, корицею і полийте лимонним соком. Покладіть на грушу вершкове масло і загорніть у фольгу. Запікайте в розігрітій духовці до м’якості.
Висипте кашу на тарілку, по краях полийте рідким медом. По центру викладіть скибочки груші та посипте гранолою.
patelnya.com.ua
related_news:
14.04.2021
Ми всі живемо і працюємо в епоху постійних змін, коли доводиться швидко знаходити рішення і постійно вчитися чомусь новому. Під час панд...
31.10.2017
Восени, разом зі зниженням температури, скороченням світлового дня та збільшенням кількості опадів, більшість людей починає відчувати заг...
02.10.2017
Скласти грамотний і збалансований раціон – завдання не з легких. Багато господинь беруться за вивчення статей в популярних онлайн-журнала...
comments:
no_commentsadd_comment: