Національні страви
Інгредієнти: курка копчена (грудинка) – 150 г, капуста броколі, яйця курячі – 4 шт., молоко – 100 мл, сир твердий – 100 г, масло вершк...
Інгредієнти: свинина або яловичина – 500 г, вершкове масло – 50 г, картопля – 1 кг, морква – 1 шт., ріпчаста цибуля – 1 шт., томат-пюре – 12...
Інгредієнти:
Куряче філе – 250 г, відварний рис – 0,5 склянки, консервований горошок – 0,5 склянки, варені яйця – 3 шт., свіжі огірки – 1-2...
Інгредієнти:
Філе риби — 900 г, морква — 2 шт., часник — 2 зубчики, рослинна олія — 2 ст. л. цукор — 1 ч. л., зелень кропу, петрушки, базил...
Інгредієнти:
Пшоно — 1 склянка,
Сало-шпик — 200 г,
Картопля — 3–4 шт.,
Морква — 1 шт.,
Ріпчаста цибуля — 1–2 шт.,
Розтерте сало з ...
Інгредієнти:
Невелика курка — 1 шт. (близько 1 кг), вода — 1,5 л, морква — 1 шт., ріпчаста цибуля — 1 шт., корінь петрушки —
20 г, свіжі ...
Інгредієнти:
3/4 чашки борошна та цукру, 2/3 чашки молока, 2/3 чашки журавлини, 1/4 чашки лляного насіння, 1/3 чашки ол...
Інгредієнти: 2 шт. яєць, 2 шт. плавлених сирків, 50 мл. майонезу, 3-4 зубчики часнику, вафельні кошики, зелень.
Приготування:
...
Інгредієнти: Хліб житній – 1 кг, цукор – 200 г., живі дріжджі – 25 г., м’ята – 25 г., ізюм – 50 г., вода – 6 л.
Приготування:&n...
Інгредієнти: крупа гречана – 1,5 склянки, вода – 3 склянки, цибуля ріпчаста – 2 шт., сухі білі гриби – 3-4 шт., олія соняшникова – 6-7 ст. л...