Омлет з копченою куркою і броколі
01.12.2015
Омлет з копченою куркою і броколі
Інгредієнти: курка копчена (грудинка) – 150 г, капуста броколі, яйця курячі – 4 шт., молоко – 100 мл, сир твердий – 100 г, масло вершкове, сіль, перець чорний мелений, зелень.
Приготування
Відварити броколі у підсоленій воді впродовж 5 хвилин (кількість броколі за вашим бажанням), розібрати на суцвіття і викласти в друшляк, щоб підсохли.
Копчену курячу грудку нарізати скибочками, сир – невеликими шматочками.
Яйця збити з молоком, додати трішки солі та перцю за смаком.
У пательні розпустити шматочок вершкового масла і вилити яєчно-молочну суміш. Як тільки схопиться знизу, зменшити вогонь і розкласти зверху копчену грудинку, броколі і шматочки сиру.
Довести до готовності на невеликому вогні, можна під кришкою, але не перемішувати.
Готовий омлет розкласти по тарілках і прикрасити зеленню (за бажанням).
Приготування
Відварити броколі у підсоленій воді впродовж 5 хвилин (кількість броколі за вашим бажанням), розібрати на суцвіття і викласти в друшляк, щоб підсохли.
Копчену курячу грудку нарізати скибочками, сир – невеликими шматочками.
Яйця збити з молоком, додати трішки солі та перцю за смаком.
У пательні розпустити шматочок вершкового масла і вилити яєчно-молочну суміш. Як тільки схопиться знизу, зменшити вогонь і розкласти зверху копчену грудинку, броколі і шматочки сиру.
Довести до готовності на невеликому вогні, можна під кришкою, але не перемішувати.
Готовий омлет розкласти по тарілках і прикрасити зеленню (за бажанням).
cookorama.net
Схожі новини:
31.08.2017
Тарталетки та воловани – це проста, смачна та легка у приготуванні закуска на святковий чи фуршетний стіл. Добре смакують вони до вина чи...
31.07.2017
Ягоданка Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, який чудово втамовує спрагу. Просто хтось колись вирішив залити ягоди-падалицю ...
01.06.2017
Інгредієнти: > буряк – 500 г. > гриби білі сушені – 200 г. > цибуля ріпчаста – 1 шт. > часник – 4 зуб. > кунжутна олія. Рівен...
Комментарі:
Коментарів ще не булоДодати коментар: